luni, 12 octombrie 2009

Zerg

In ultimul timp simt nevoia sa parcurg traseele pe care le incerca Sebi acu vreo 2 ani asa ca sambata am plecat pe la 8 dimineata, impreuna cu zeul Mastacan, in acelasi loc pe care il frecventez de cand m-am apucat de catarat si care inca ma face sa ma simt cel mai bine din toate locurile pe unde am fost.

Ajunsi pe la 11 la Raza Soarelui decid sa incerc OK! My brother, un 7a/7a+ batut de Batar prin 2001 si pe care Sebi l-a facut prin 2007. Urcati la faleza ne trezim pe un frigut si o umezeala cam deranjanta, dar motivati la maxim :)) purcedem la o incalzire pe Cleo si in coborare echipam OK! My Brother si incercam cateva miscari.

Apoi la suturi, se duce Kobe si il face din prima apoi eu, tot din prima, asa ca dezechipez traseul si ne mutam la faleza Ucigasul unde vroiam sa batem un top intermediar si sa incercam La Vita e Bella.

Dupa ce se duce Kobe si bate topul, trecem la incercari, asa ca Ucigatorul de Grade incearca primul si reuseste un FA spectaculos :)) gradul propus fiind 6c+, urmeaza Mastacan care dupa o batalie cu fisura reuseste sa il pargurga si el asa ca ne mutam la Amore Mio, din pacate Zeul e cam obosit si "nu reeeeuuuuseste" sa faca miscarile asa ca ne ducem la masa.

Plecam din Lacu Rosu cu gandul sa mergem sa ne uitam la meci: Romania-Serbia.

Din pacate Romania a luat bataie cu 5-0 (huoooooo).

4 comentarii: