luni, 8 februarie 2010

Zuza geamantan reload

In weekendul ce tocmai a trecut am fost impreuna cu Florian A.K.A. zeul A.K.A. Kobe, Petro A.K.A. craiasa zapezurilor, Ciprian A.K.A. tzasneala si Irina A.K.A. tzutzu Irimia in Sf. Gheorghe la deschiderea panoului Adrenalin.

Am plecat dimineata in jurul orei 9 pentru ca trebuia sa fim in Sf. Gheorghe la ora 14, atunci incheindu-se inscrierile. Bineinteles ca am ajuns la ora 15 la panou, dar nu a fost nici o problema, asa ca ne-am inscris toti si am incalecat pe-o sa si v-am zis povestea asa...

Panoul este mic, si prin mic vreau sa zic ca e ca o "sufragerie mai mare" fapt agravat si de prezenta celor peste  60 de oameni toti incercand sa intre in acea sala mica, lucru greu de realizat, asa ca eu impreuna cu baietii din Iasi am hotarat sa mergem sa bem o cafea/vizitam orasul putin (trebuia sa intram la ora 6 in concurs, fiind 3 grupe de cate 20,33333 oameni?!?!).

Au fost in jur de 20 trasee medii/tari si 5-7 trasee usoare. Traseele au fost faine si cu siguranta amenajate intr-un alt stil decat cel cu care suntem obisnuiti.
Partea buna este ca nu ma mai doare cotul si am reusit sa ma catar destul de linistit, chiar daca am incercat doar traseele de pe fetele verticale si cateva usoare de pe surplomba.

Si cand am descalecat de pe sa am dat peste lista asta:

Locul 1 - Scortea
Locul 2 - Neghi
Locul 3 - Rus

Moldova nu a castigat nimic, doar experienta, dar eu cred ca ne-am simtit bine.

Un comentariu: